ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ PEN-TOUCH FINE FLUO ORANGE (ΣΥΣΚ-12ΤΕΜ)
  • XPMKA # 305

Αυτό το Pen-Touch έχει λεπτό μέγεθος μύτης (πλάτος γραμμής 1,0 mm) και πορτοκαλί μελάνι φθορισμού που θα είναι έντονο σε λευκές, μαύρες και χρωματιστές επιφάνειες. Βάλτε το τελειωμένο έργο σας κάτω από το μαύρο φως και παρακολουθήστε όμορφα τα σημάδια σας!

Οι μαρκαδόροι Pen-Touch είναι ιδανικοί για διακόσμηση και απεικόνιση σε έντονα χρώματα. Προσθέστε μια ειδική πινελιά στα έργα σας, δώρα, στολίδια διακοπών, κάρτες και προσκλήσεις ή γράψτε μια προσωπική σημείωση ή ημερομηνία μνήμης σε ένα μπουκάλι κρασί. Το Pen-Touch γράφει σε μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών, όπως χαρτόνι, πλαστικό, ξύλο, γυαλί, πορσελάνη, χαρτί και μέταλλο.

Πριν από τη χρήση, ανακινήστε με το πώμα για να ρέει το μελάνι και να αναμίξετε το χρώμα. Πιέστε το άκρο σε όρθια θέση για να απελευθερώσετε οποιαδήποτε εσωτερική πίεση. Το μελάνι θα ρέει από το θάλαμο απευθείας στην άκρη του δείκτη.

Το μελάνι Pen-Touch είναι χημικά σταθερό, αδιάβροχο και εφαρμόζεται σε πολλές επιφάνειες. Το αν το σήμα είναι μόνιμο ή όχι εξαρτάται από την επιφάνεια και τους όρους που ισχύουν για το σήμα (πλύσιμο, καθαρισμός, χημικά, θερμότητα, κρύο κ.λπ.).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ PEN-TOUCH FINE FLUO ORANGE (ΣΥΣΚ-12ΤΕΜ)

  • : 4
  • Κωδικός Προϊόντος: XPMKA305
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο